magyar roman nemet angol

Az apartmanunkról:

A gyulai vár és a várfürdő közelében, csendes szép környezetben, természetvédelmi ősparkra néző apartmanjainkba egész évben szeretettel várjuk a kedves vendégeket.
Két teljesen különálló, külön bejárattal rendelkező apartman áll a vendégek rendelkezésére.


Az apartmanok a következő helységekkel, férőhellyel rendelkeznek:


1.számú apartman:

A földszinten található apartman egy szobával, fürdőszobával, jól felszerelt konyhával és terasszal rendelkezik.
A szobában francia ágy + 2 pótágy. Ágynemű biztosított.
A konyhában hűtőszekrény, gáztűzhely, mikrohullám sütő, tea-kávé főző valamint az étkezéshez szükséges eszközök adottak.
A teraszon található bútorok a pihenést szolgálják.

Kiadó egész évben.


2.számú apartman:

Klimatizált szobák


A fenti apartmanunk két szobával, fürdőszobával, jól felszerelt konyhával és erkéllyel rendelkezik. A szobák 3 illetve 4 fő elhelyezésére nyújtanak lehetőséget. Ágynemű biztosítva van.
A konyhában hűtőszekrény, mikrohullám sütő, tea- kávéfőző, villanyfőző és az étkezéshez szükséges eszközök megtalálhatók.

Kiadó egész évben.


Érkezéskor a vendégek saját kulcsot kapnak,szabadon ,időkorlátozás nélkül használhatják az apartmant.

 

Szálláshelyeink ideális lehetõséget nyújtanak akár 2-3 család közös üdülésére is. A szépen parkosított kertben az örökzöldek, a virágok, a kertipavilon, kertibútorok, hintaágy, kertitavacska szőkőkúttal a nyugodt és kellemes kikapcsolódást, pihenést szolgálják. Grillezési, bográcsozási, parkolási lehetõség is biztosított az udvarban. Bevásárlási lehetõség illetve ebéd és vacsora a közelben (szomszédságban) található ABC-ben és vendéglőkben megoldható.


 

Kert

Terasz

Udvar

Szolgáltatások: színházi elõadásokra jegyfoglalás, az elõadás ideje alatt igény esetén gyermekfelügyelet, kerékpárkölcsönzés. A fürdőzés mellett a közelben található horgásztavak kitűnő szorakozási lehetőséget nyújtanak.